2023-07-09 17 浏览
我呢日突然间好想食cafe brunch,所以上网睇睇就决定咗黎呢间试吓,贪佢细细间够隐世,可以轻松坐一个早上~架埋呢间pet friendly,抱住可以见到可爱狗狗嘅心态黎,好彩今日好彩有一只大狗好乖乖!呢到虽然系小店但装修都有心思,海洋蓝,有去外国海滩town感觉。呢到竟然有卖orange latte! 所以平时甚少饮latte嘅我都即叫咗一杯,劲香橙味!同普通orange espresso截然不同,creamy好多!杯热cappuccino都一样高水准。食物方面都唔马夫,bagel 够烟韧,配埋Avocado & Smoked Salmon💯 classic combo! 之后加点埋Avocado & Smoked Salmon Panini,新鲜即制好crispy😍