2019-08-20
今日去左尖沙咀食西餐🤤🤤好正啊!坐得又舒服,食物既卖相到味道都无得输。一班人聚餐既好地方💗我地首先就叫左XO酱煮活青口配白酒忌廉汁,完全满足有青口addiction既我😽青口粒粒都好饱满,鲜甜之余仲要吸晒啲白酒忌廉汁嘅味。仲加埋蒜蓉包,香脆creamy既口感真系无得输👏🏻Main dish方面就叫左香煎带子忌廉菠菜汁意大利饭。翠绿色嘅饭卖相已经好吸引🤤食落都冇令我失望,饭好有口感,汁同饭嘅比例恰到好处😝唔会太干身。仲要有劲大粒带子啊🤤至于另一款主菜,烟三文鱼刁草菠菜薄饼都好高质素。薄饼好脆😝😝酱汁亦涂抹得非常均匀😚食多几块都唔会太济😆甜品方面系最令我喜出望外。招牌鲜杂果麻糬窝夫配雪糕👍👍 窝夫入面有麻糬,估唔到原来系咁夹㗎!😽所有生果都好甜😆冰冰嘅雪糕同窝夫一齐食真系冇得输呀!