2018-06-13
今晚收工落好大雨呀 见附近有呢间西餐厅 价钱都几合理😺 一个dinner set有餐汤餐包连野饮 都系$100唔使 就入去试下啦!😼😼😼今晚唔想食咁多肉 所以就系意粉同risotto 之间挣扎左好耐 见佢个招牌焗意大利芝士肉酱意大利千层面好似好吸引咁😻😻 Carbonara都ok😻 但系risotto有香煎鹅肝㖞!!😻😻我个胃最后就系输咗比个香煎鹅肝😺😺😸哈哈呢度上菜都几快手😼 磨菇汤转头就到了 汤都几香 有粒粒磨菇蓉系入面😼 最好味系个蒜蓉包!!!焗起又够热又软熟😻😻full of蒜蓉味!!作为餐包 的确好出色!!😽😽食完之后 risotto 都好快上菜!牛肝菌鹅肝risotto一定系师傅即刻煮 所以一定好够热!!份量都几适中!😸 讲番个牛肝菌鹅肝先 煎得都几香 一切开油份出晒嚟🙀🙀 劲香!配risotto食好夹! 不过食多几啖有啲漏 始终都系鹅肝呀嘛。。😹喺呢度又食得出师傅嘅心思啦😻 因为佢配左一啲黑醋系隔离做sauce 一齐食嘅时候就可以balance番啲油份!!😽😽$118食到牛肝菌鹅肝 又食到心思 可以一试😸😸
$118食到牛肝菌鹅肝 又食到心思 可以一试😸😸