2023-05-23
6:30pm去到,场内只满了1/4,见门口有人等,所以按飞。有位女侍应叫飞,一叫叫左两张2人枱,坐响左右隔离,我埋到去见枱面还有一粒类似生肉的物体,于是老公去叫女侍应帮忙抹枱,佢一句弹落黎叫我地自己用纸巾抹🤬我都知你忙,出埋你份粮好无餐厅现时用二维码落单,枱面一早放了QR Code, 落完单后,d单来错哂,后来发现原来一开波叫两张二人枱,个女侍应自己调转左两张枱号既QR code. 好彩两张枱坐隔离姐,唔系d野食去左边都唔知。个女侍应路过见我地叫其他侍应将d食物放返去隔离,仲要啤啤贡好似我地麻Q烦咁。坐左一个钟,其实成个场都唔满,不过侍应得2个人,我明既。但系每个人撞左入餐厅无按飞既,都俾人喝返出去按飞。食物还可以的,无咩差到。不过请著个咁既侍应真系等执笠。
似我地麻Q烦咁。
食物还可以的,无咩差到。不过请著个咁既侍应真系等执笠。