2021-04-17
睇过vlog 讲呢度既葱花蛋烘底多士系观塘名物,去开观塘就来试下可能系因为工厂🏭饭堂关系,门面无写店面(或者系我自己睇唔到)要问下人先揾到,入到去即刻有一人位可比我,店舖较细,系要坐迫啲目标明确叫个葱花蛋多士($27)另再叫左杯鲜姜片西洋菜蜜($20)个蛋多士本人真系好满意,未见过会咁仔细,面系一块好薄烘得好脆既包片,下面有一块无烘但有涂牛油的白面包,然后先到葱花蛋,最后又是一块好薄的包片,葱味很香好多葱,钟意食葱既人应该好喜欢💕蛋亦够滑,应该都落不少油😅呢个份量都几好,唔会太大份(肚饿既时候当然想大份啲)至于杯饮品,我下次就唔会叫呢只,系鲜姜片,都薄切既,但应该因为无煲就咁放入杯热菜蜜既关系,其实不出味,只有个样,见到隔离枱叫柠檬🍋西柚,原来系比罐西柚汽水加杯柠檬🍋片......好彩无叫,如果下次都想饮野,都可以试下第二啲另外,见到对面位食客的炒蛋碎肉猪扒菜饭,块猪扒好大,貌似几好味😋整体说,唔介意坐得迫既,我觉得系去得过既
呢个份量都几好,唔会太大份(肚饿既时候当然想大份啲)
整体说,唔介意坐得迫既,我觉得系去得过既