2023-06-07
今日我生日🎂,男朋友带我去吃好野😽‼️,入到间餐厅气氛好好,坐无虚席,我今地好彩有book位唔洗排长龙😘我地食咗:☑️日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁:蟹肉软绵绵又入味,🎊🎊肉身弹牙,加上柚子酒醋汁份外惹味,一子享受多重口感。🥰☑️烤阿根庭红虾牛油果沙律配热情果油醋汁:红虾一个字,正!🤣虾肉软滑细嫩,一咬开口感丰富,滋味无穷♾️!清甜又带少少咸味,⚖️系好完美嘅料理!💎☑️烤原只西班牙墨鱼🦑配墨鱼汁意大利饭 •法式烩蕃茄:意大利饭圆润透光,煮熟后口感Q弹、香气饱满。墨鱼嘅魅力更加没法挡,有大口品尝嘅满足感🤰🏻。☑️法国生蚝🦪:新鲜!好有海水味!一啲腥味都冇,够新鲜,有肉哋!蚝肉外表肉厚肥美结实,仲要要超高营养,肯定要试啦!❕❕💁🏻♀️☑️慢煮法国春鸡配牛肝菌珍珠面,🐣法国黄酒忌廉汁:鸡肉份量大,肉质细滑鲜嫩,珍珠面有咬口,偏软身,🍜同鸡肉配搭得好好👍🏻😘整体而言,今餐食咗好多野,食物有水平,真心唔错!🥰🥰😋
整体而言,今餐食咗好多野,食物有水平,真心唔错!🥰🥰😋