2016-08-31 1282 浏览
我想讲, 我本身唔系爱心泛滥但系啲喵喵真系超级得意食饭除咗食环境, 仲要食心情, 系咪?当然, 最好梗系唔好吓亲佢哋啦我哋最后走𠮶阵冇乜人, 佢哋走哂出嚟, 仲主动嗲你, 试问你个心怎能不溶化?我唔系好SURE呢只系波波定张志明 唔算好大地方, 有西式枱登, 亦有日式榻榻米坐最正系, 佢系猫猫做主题嘛, 为咗令到大家可以同猫有机会亲近佢好巧妙咁将猫猫嘅窝SET喺每一枱嘅附近当日驻场有成7只喵喵, 好正二人份TEA SET, 话系话TEA SET, 但系全日都有而且望落细细件, 细细件, 食落劲饱由左至右系木糠布甸, 蝴蝶酥, 芝士挞, 哈蜜瓜配HAM, 烟三文鱼饼呢个系喺柜仔入面嘅绿茶雪糕配红豆&小丸子绿茶味道劲浓, 绿茶控可试呢个亦系绿茶控可试个绿茶酱亦系好浓郁配烘多士系好好味其实食个TEA SET系绝对够饱, 不过如果想食啲咸食, 就可以试吓其他你知第一次去𠮶啲餐厅都系博吓边样好食博中咗呢个冷乌冬, 几好食㖞平时我麻麻哋乌冬, 因为嫌冇味, 又太滞, 面嘅话, 佢话吸咗啲汤汁, 味会丰富啲但系呢个乌冬好滑, 所以好似好简单, 拌个冷面汁, 加少少WASABII就好食呢个冻水果茶系
我想讲, 我本身唔系爱心泛滥

但系啲喵喵真系超级得意

食饭除咗食环境, 仲要食心情, 系咪?

当然, 最好梗系唔好吓亲佢哋啦

我哋最后走𠮶阵冇乜人, 佢哋走哂出嚟,

仲主动嗲你, 试问你个心怎能不溶化?
我唔系好SURE呢只系波波定张志明
唔算好大地方, 有西式枱登, 亦有日式榻榻米坐

佢好巧妙咁将猫猫嘅窝SET喺每一枱嘅附近

当日驻场有成7只喵喵, 好正

而且望落细细件, 细细件, 食落劲饱
呢个系喺柜仔入面嘅绿茶雪糕配红豆&小丸子

绿茶味道劲浓, 绿茶控可试
呢个亦系绿茶控可试

个绿茶酱亦系好浓郁

配烘多士系好好味

你知第一次去𠮶啲餐厅都系博吓边样好食

博中咗呢个冷乌冬, 几好食㖞

呢个冻水果茶系跟TEA SET嘅, 唔会太甜亦唔会苦, 之前饮过ESPUMA𠮶杯水果茶, 都几苦涩

同埋够份量, 可以伴哂成餐,
2016-06-20