我想讲我每次想食burger嘅时候,一定一定会谂到Burgeroom,因为每次食完都超级满足😍基本上佢有好多burger我都食过😝今次食Burgeroom先发现,原来我之前嚟一直都冇影过相🤣因为佢一嚟到我就忍唔住即刻摆咗落口,今次终于控制到自己😆😆😆决定帮啲burger影吓写真✨1 .黑松露芝士大烤菇烟肉牛肉汉堡套餐(跟餐直薯条)个包超足料🤣煎香咗嘅包面同包底,夹住充满肉汁的牛肉,煎得啱啱好的烟肉,搭配十分juicy的大啡菇🍄‍🟫同黑松露酱,正!2. 墨西哥辣椒芝士牛肉汉堡套餐(跟餐直薯条)厚厚的牛肉汉堡,搭配惹味嘅墨西哥辣椒🌶️仲有burger 必备的芝士🧀、蕃茄、生菜🥬,再加上适量嘅酱汁,呢个配搭真系好好味🤤3. 香辣单骨鸡翼配蜜糖芥未酱(8pcs)啱啱炸起的单骨鸡翼,外面酥脆,入面仲好嫩同juicy,再加上蜜糖芥未酱,good!4.荔枝冰茶、忌廉(跟餐)荔枝冰茶入面有荔枝果肉碎,饮落好清新,好适合搭配汉堡,而且可以选择甜度,适合唔钟意太甜嘅我!如果想邪恶啲,可以搭配汽水,汽水同burger真系一个好好嘅配搭🤣另外一定要提嘅系店员超Nice🥹而且好贴心,会留意你嘅需要,喺我哋食到成手

1 .黑松露芝士大烤菇烟肉牛肉汉堡套餐(跟餐直薯条)

2. 墨西哥辣椒芝士牛肉汉堡套餐(跟餐直薯条)

3. 香辣单骨鸡翼配蜜糖芥未酱(8pcs)

4.荔枝冰茶、忌廉(跟餐)

另外一定要提嘅系店员超Nice🥹而且好贴心,会留意你嘅需要,喺我哋食到成手都系嘅时候,为我哋递上湿纸巾,真系好感动❤️

诚意将Burgeroom推介俾都钟意食burger嘅你❣️
2024-05-30