2017-04-24
1915 浏览
都有成年无黎喇 Duke 坐,今晚墨鱼团我晨早到达西贡,唯有叹杯啤酒,顺道睇下有无 pool 打啦。发现有两个捐款箱㖞,都系帮狗狗,我捐晒身上所有大饼啦﹗Duke 只有花生或薯片,而且生啤类不多,唯有饮 Stella 啊。西贡区 Happy Hour $38 蚊杯大生啤十分经济实惠,抵饮呢。Duke 有 Pool 打、有针 board 飞镖,有大电视可以睇马睇波。厕所不外借,有三四个洋仔洋女游完船河冲入黎打算去厕所换衫,不过职员阿婶三番四次阻止,不准换衫、不准冲凉,劲惹笑﹗厌闷到火都黎,发烂转场﹗见阿婶强硬态度及目无表情,都好认真赶客㖞。坚技痒,我好想打 pool 啊,有无高手系度呢?最终忍唔住要跟队。大埔 Vs 西贡战况激烈啪啪声,1 胜 1 负平手,和气收场﹗我够钟上船喇,有机会再挑战。