2023-06-02
cafe由侨建大厦2楼搬左黎兆万14楼,入café前都需要系门口著好鞋套同消毒好双手先,一入去环境好舒适,唔会有味道,猫猫同人既空间都十分足够,一整幅墙安装左猫架,可以比猫猫跳黎跳去~由于猫猫自由度大,所以食食下野,佢会跳上你张枱,而且感受到每一个职员都好爱锡猫猫,因为猫猫都好痴佢地~餐厅星期一至五只需要叫一个set一杯饮品,就可以一路系到吸收主子既灵气,好少猫café系无入场费/无计时收费,所以我同猪先生当日都由3:00PM坐到6:00PM因为系午餐同下午茶餐既交界,所以我地都各叫左D,午餐会跟牛油多士条同餐汤,今日餐汤系南瓜汤。哈蜜瓜水蜜桃核桃柑橘酱沙律($78)配百香果云朵沙冰($21)烟鸭胸酸忌廉牛角包($58)配苹果醋荔枝梳打($5)日本富士苹果芝士蛋糕跟雪糕($48)配香橙柠檬X莉花茶($34)雪山心太软跟雪糕($68)餐厅仲可以用$18买罐罐/小食去喂猫猫,但避免猫猫食得太多,所以每个时段都有数量限制。我都有买买罐罐喂食呀,比十几蚊猫猫围住既感觉真系好正呀~
烟鸭胸酸忌廉牛角包($58)配苹果醋荔枝梳打($5)
雪山心太软跟雪糕($68)