2020-03-16 59 浏览
可以从食物中食到"心"系日式餐厅以$128理应食到普通既一款料理配日本米+柠茶/水。但系le到,以上价钱佢俾既系以心制作既三款主菜+十谷米+自家雪糕首先讲下主菜,前菜+锅物+烧/炸物(各三选一)。今日食既系柚子酱油胡瓜寒天+鸡肉筑前煮+喜知次一夜干No.1喜知次:第一眼见到就知系靓肉质鲜甜而唔干,烧得刚好外脆内软No.2寒天:le类多数只属高级餐厅,心机之作,好味No.3筑前煮:鸡肉蔬菜入味软腍,汁甜味刚好p.s.菜式日日唔同,好有顾客心其次就系跟餐藜麦菜沙律+自家制京都咖琲雪糕,沙律新鲜又健康;雪糕咖琲超浓又滑再者因加配茶只需半价,所以仲叫咗野饮"游乐无罪"。如果钟意饮朱古力茶,就一定要饮!而家好少好少好少地方有得饮啦另外叫咗个巴菲。其实以份量黎讲系偏贵,但配料搭救个底D酒浸车厘子真系好好食,我估都系自制既?美人雪糕好fresh,但比起米味… …我居然食到有芝麻香味总括而然,我一定会再黎下次绝对要试下佢地既和王牛pancake,今日已好饱
可以从食物中食到"心"

No.1喜知次:第一眼见到就知系靓
肉质鲜甜而唔干,烧得刚好外脆内软

No.2寒天:le类多数只属高级餐厅,心机之作,好味

No.3筑前煮:鸡肉蔬菜入味软腍,汁甜味刚好

p.s.菜式日日唔同,好有顾客心

另外叫咗个巴菲。其实以份量黎讲系偏贵,但配料搭救
个底D酒浸车厘子真系好好食,我估都系自制既?
美人雪糕好fresh,但比起米味… …我居然食到有芝麻香味

总括而然,我一定会再黎
下次绝对要试下佢地既和王牛pancake,今日已好饱
日本蜜瓜美人巴菲
2020-03-16