2023-07-13
入到去完全俾个海景吸引住,好靓呀!而加夏天日长6点半去到都仲有日头景睇,坐多一阵间食下野可以睇埋夜景🤣正!元气9宫格 $188好啱打卡,上咗菜之后会倒水系干冰上面,好似仙境咁!睇到wa wa声🤣有8样唔同嘅冷盘!今晚我有凉拌青瓜,蜂蜜苦瓜,凉拌牛舌,猪耳,鸡肾,黑木耳,泡菜!好醒胃👍🏼辣辣烤鱼 $368系江团鱼,啖啖肉无咩骨,超嫩滑,佢煎过先再烤所以块鱼皮好味道👍🏼最正系佢有2个汤底唔洗拣,我全都要🤣一个系金波罗酸辣,好好食,啱哂怕辣嘅人,波罗嘅甜味中和咗好多辣😆酸味唔算好重!另外一个系魔鬼地狱麻辣,我哋要咗少辣都好刺激🥶好多辣椒,好彩叫咗饮品,由头饮到尾!饮品系必须要叫㗎😚👍🏼👍🏼劲高质,性价比好高!1.3L!!1.3L呀!真系由头饮到尾都饮唔哂!食辣野饮品是必须的😝菠萝me (蜜瓜,菠萝,雪碧) $48洛柚柚 (洛神花,柚子蜜) $48啱哂女仔饮👍🏼食完烤鱼我哋再点咗啲边炉料😆雪花肥牛 $88三国演义 $58好得意个名!原来系墨鱼三色滑,唔知点解甜甜地好搞笑!不过咬到墨鱼粒系入面㗎!最后梗系食甜品啦!冰天雪地 $168基本上系3-4个人食都得!上菜已经令人瞩目,好vintage a
元气9宫格 $188
辣辣烤鱼 $368
菠萝me (蜜瓜,菠萝,雪碧) $48
洛柚柚 (洛神花,柚子蜜) $48
啱哂女仔饮👍🏼
食完烤鱼我哋再点咗啲边炉料😆
雪花肥牛 $88
三国演义 $58
最后梗系食甜品啦!
冰天雪地 $168
基本上系3-4个人食都得!上菜已经令人瞩目,好vintage ah!!!冰粉,桂花,生果粒同爆珠🤭好多口感!下面仲有红糖糍粑+龙须糖!我好钟意食红糖糍粑😝个红糖味好传统👍🏼