2024-01-18
串力ツ专门店 最近天气凉浸浸 最啱就去食串烧 我就约咗深井姜涛去咗试试铜锣湾既隐世日式串烧居酒屋 🔹烧牛舌串$98 虽然唔算特别厚身 但系咬落好爽口 推介😊😊🔹牛肉炸串$64炸串喺呢度最出名嘅招牌 当然要试试佢 一睇就见到好吸引 食落就知道佢完全可以做到外脆内软嘅口感 里面嘅牛肉亦都唔会熟晒 仲做到半熟嘅程度 😍😍🔹铁盒日本生蚝$240一打开个盒已经闻到阵阵嘅生蚝香味 每只都肥嘟嘟 非常鲜甜 钟意食生蚝嘅朋友绝对唔可以错过🥰🥰🥰🔹日本鸡蛋猪肉卷$38估唔到炸蛋呢度都做得几出色 外面仲包咗一层猪肉卷 系得嘅😋😋😋🔹牛肠锅$320分别有盐味,酱油同埋面豉汤底 我哋就拣咗面豉口味 牛肠都新鲜 食落有啲甘口既味道 仲有好多蔬菜喺入边 就算唔食牛肠嘅朋友都唔使担心 里面好多蔬菜😊😊🔹蜜糖啤酒$68我平时都好少饮啤酒嘅 但呢个真系大推介 啤酒上边有一层好厚嘅啤酒雪葩 之后再饮落面嘅蜜糖啤酒 佢系好蜜糖嘅味道 对于怕啤酒苦味嘅我就啱晒 非常女性友好👍🏻👍🏻👍🏻
🔹烧牛舌串$98
虽然唔算特别厚身 但系咬落好爽口 推介😊😊