鳗鱼饭好味低吃🐟日韩台式全包办🏝星期五夜晚六点左右我地两个黎吃晚餐,因为无吃午餐所以之后叫左三个餐。黎到既时候有三四台坐左人,我地都唔使等就有四人位坐。个餐牌仲系下午茶,因为六点半先到晚市,但鳗鱼饭晚市都只系贵三蚊,好低吃!本身谂住吃特大鳗鱼饭,点知店员话因为低吃到蚀钱所以最近取消左果个餐。✏️我们的食单✅蒲烧鳗鱼饭(包饮料)$69✅台湾肉燥猪软骨卤蛋饭(包饮料)$51👌🏻黑蒜油拉面 $76✅蒲烧鳗鱼饭 $69:满足感超载!鳗鱼好大条,比较多肥,吃落好冧。鳗鱼下面铺左滑蛋,都好有口感!鳗鱼汁可以按个人喜好落多少。饭质都唔错,仲有一大块紫菜。我吃过既鳗鱼饭里面呢间性价比最高!✅台湾肉燥猪软骨卤蛋饭 $51:猪软骨超乎预期地冧,真点正。肉燥饭都好入味。👌🏻黑蒜油拉面 五花腩 $76:水准几高!黑蒜好香,面入面有好多配菜,一啲都唔孤寒。面质唔错,五花腩薄切。唯独溏心蛋欠佳,浸得唔够耐所以无味。🏠啲台比较迫,最近扩展到隔离铺位有多啲空间。装修一般。👳🏻‍♀️店员都几亲切。
鳗鱼饭好味低吃🐟日韩台式全包办🏝

✏️我们的食单
✅蒲烧鳗鱼饭(包饮料)$69
✅台湾肉燥猪软骨卤蛋饭(包饮料)$51
👌🏻黑蒜油拉面 $76

蒲烧鳗鱼饭

台式肉燥猪软骨卤蛋饭

黑蒜油拉面

🏠啲台比较迫,最近扩展到隔离铺位有多啲空间。装修一般。

👳🏻‍♀️店员都几亲切。
2017-10-20
蒲烧鳗鱼饭