2024-04-02 14 浏览
老公即将要岀trip,岀trip前去唔切一转日本,所以特别去左系旺角嘅本场食日式烧肉-上品牛肩胛放题👩🏻‍❤️‍👨🏻之前食过食材优质又好味,环境干净,店员又亲切,好嘢一定要分享🫂▶️ 套餐头盘:海鲜加高质靓牛◀️ 大只蚝、鲜甜带子加弹牙海虾,口感超正,最令人满意系加左蟹子令口感更上一层楼。牛肉肉质爽口多汁,牛味十分浓郁,牛舌仲好软冧添!头盘已经好食到停唔到口啊!🙆🏻‍♀️▶️ 顶级肩脊肉、网烧一口牛、牛胸腹◀️ 老公超级喜爱!够哂浓郁嘅牛肉味!卖相系雪花分布即脂肪,未烧已经感受到牛肉既香味,一落炉烧油脂香气十足,越烧越起劲,入口又即融,真系食过翻寻味🧏🏻‍♀️▶️ 香葱玉子饭 ◀️ 令人惊叹🫶🏻无饭不欢既我,超钟意呢个非常滋味既香葱玉子食!葱味够哂香,玉子又滑溜,啲饭更无得弹,软嫩可口!一定要嗌完再嗌!🙋🏻‍♀️多款式既食物选择,由小食、冷盘、野菜、主食、酱油、甜品、汤至饮品都花多眼乱,作为全都要既我地好满足,必定会再回头🙆🏻‍♀️