2023-06-15 3657 浏览
呢间以艺术打印咖啡出名既cafe我一直bookmark左好耐啦,今次终于同妈子去左呢间食晚餐! 呢度环境几靓,充满艺术气息,而且仲摆放左唔同艺术家既作品可购买! .而为左杯靓靓打印饮品,去之前已经拣定同妈子既靓靓合照🤣 去到坐低第一时间就点呢杯打印朱古力先!! 然后将相片wtsapp sd俾cafe就会帮你印。打印饮料既基底可选咖啡或朱古力,留意一定会系冻饮,以免热力会令图案融左,不过拎住来打卡真系一流!! 打印饮品,可以系俾自己拣既相,又或者cafe本身都有图案可以俾你拣来打印。因应妈子唔饮得太多咖啡,我地拣左朱古力,估唔到味道几香! 图案既奶泡好滑,味道比想像中有惊喜💕.玩完主角既打印朱古力后,我地本身都叫左:🦞波士顿龙虾意粉 Lobster Linguine卖相好吸晴!! 大大只龙虾在面,龙虾肉超爽,意粉以蕃茄酱烹煮,好入味! 份量都几多! .🥗梦幻早餐 Breakfast Fantasy艺术品段的All day breakfast,色彩缤纷,里面有黑松露炒蛋、Parma Ham、香肠、烟三文鱼、烟肉、烤菠萝、大啡菇、脆面包、杂果及蔬菜沙律,味道好清新好好食!! .🍰意式提拉米苏
玩完主角既打印朱古力后,我地本身都叫左:
🦞波士顿龙虾意粉 Lobster Linguine
🥗梦幻早餐 Breakfast Fantasy
🍰意式提拉米苏 Tiramisu
店员话呢个系佢地既Signature甜品,当然要试试!! 卖相好得意,Tiramisu上有片橙干,好香。最钟意佢地既手指饼浸左咖啡酒,超浓郁既香味,整体好creamy好好味! 难怪是招牌!
2023-06-08
  • Tiramisu