2023-09-15
。O小姐。观塘隐世食堂。日常。cobber noodle and waffle👍🏻之前食过另外一间,𠮶间经常要等位,见佢新开张,又难得约到好耐冇见嘅朋友,我哋就喺黑雨嘅情况下千辛万苦九曲13弯边间餐厅!好彩个店员打俾我,如果唔系我都真系揾唔到个门口😳好彩我哋有订定位,如果唔系嘅话Walk in冇位🙈🙈我哋两个对今次嘅食物都好满意,环境都好,店员好Nice好helpful!我哋叫咗:芝士拼盘好芝士!意想不到,有惊喜。钟意食香口嘢嘅我哋,叫咗蒜香牛油鸡翼,超级蒜香!好好味!煮食仲叫咗个自家制千岛酱慢煮鸡肉香草pizza👍🏻鸡肉又唔系㖞,配埋个汁,每一啖都食到肉,感觉唔似净系食紧香肠𠮶啲friend咁弱🫢嘢饮方便,叫咗佢哋嘅招牌honey combo latte !!记得饮嘅时候一定要搅匀,如果唔系嘅话就会比较淡。最尾嘅甜品,叫咗个芒果竹炭糯米窝夫配椰子雪糕超级好食,waffle 好趣,唔甜,糯米烟烟韧韧,再配埋雪糕,感觉好似食紧芒果糯米饭咁🫢waffle 好好味! 好脆!👍🏻👍🏻😍推介,系地点唔系太就脚啫🙈
cobber noodle and waffle👍🏻
好彩我哋有订定位,如果唔系嘅话Walk in冇位🙈🙈
我哋叫咗:
芝士拼盘好芝士!意想不到,有惊喜。
钟意食香口嘢嘅我哋,叫咗蒜香牛油鸡翼,超级蒜香!好好味!
推介,系地点唔系太就脚啫🙈