CHAGEE 霸王茶姬

2024-10-03 517 浏览
屈机嘅霸王茶姫用咗七年时间走遍中国各省市,并且去到马来西亚、泰国、新加坡,全球已有超过4500间门市!霸王茶姬嘅出品标榜原叶直送,茶底拒绝添加人工香精,所用嘅茶叶由茶山直送,唔会使用茶粉或茶渣。而奶方面,严选优质牛乳,拒绝使用奶精。品牌亦强调0反式脂肪👍🏻天然、优质嘅概念,当然要支持一下💪🏻慕名佢嘅招牌产品--伯牙绝弦好耐🤩难得品牌落户香港,仲要喺我嘅蒲点尖沙咀,当然要马上去试下啦,听讲伯牙绝弦年销过亿杯!!出门前喺playstore下载霸王茶姬app,用手机落单后先至出车,到达𠮶阵已经拎得。app会显示每杯茶嘅卡路里、升糖指数等,仲可以选冰量同糖度,系女性最受落嘅健美概念🥰对于伯牙绝弦,绝无夸张,会毫无疑问打满分!!好钟意𠮶种轻盈嘅感觉,茶香和同奶香都系清幽嘅❤️伯牙绝弦即系茉莉雪芽,系新鲜烘焙嘅高山绿茶,茉莉花味香醇,奶香轻盈、口感顺滑,怪唔得年销过亿杯!宜家谂返起仍在回味中,下次必定会再买,想试多杯桂馥兰香。
伯牙绝弦

慕名佢嘅招牌产品--伯牙绝弦好耐🤩

宜家谂返起仍在回味中,下次必定会再买,想试多杯桂馥兰香。
伯牙绝弦