2024-02-18
讲起可丽饼,一定会谂起Cafe Crepe,晚市仲有套餐食得饱之余仲可以食埋招牌Crepe🤩♥ 带子松露蘑菇扁意粉 $205上枱好香!带子松露蘑菇系最夹嘅组合,带子大大粒两边都煎香,配上扁意粉软硬度适中,口感唔错意粉亦挂汁🍝♥ 香煎比目鱼 $229朋友话唔算好肚饿,谂住食比目鱼唔会太饱,点知个份量都好多🤣 鱼肉滑溜鱼皮煎香带金黄色好脆!底层仲有薯蓉食得出系用新鲜薯仔🥔整出嚟,所以好饱肚两个套餐都有包前菜可以拣餐汤或者沙律,我哋都拣咗餐汤当日系蘑菇汤好浓郁淡淡蘑菇香味,餐饮我哋拣咗热朱古力同埋抹茶鲜奶(咁冻嘅天气梗系饮番杯热饮🥰唔会好甜)♥ Crepe Grecque $99套餐加$99就可以食到😍几饱都有留返个位俾甜品啦,呢个系开心果、核桃及蜂蜜配云呢拿雪糕,食落带少少柠檬嘅酸味好清新,口感层次好丰富
♥ 带子松露蘑菇扁意粉 $205
♥ 香煎比目鱼 $229