2024-03-29
眨吓眼就五周年啦,保持仪式,感保持心境青春🤭🤭特意book咗 虎铁 特色二人套餐 🥰🥰环境好Chill, 感觉好轻松😎仲有好多清酒做装饰,望住师傅纯熟嘅铁板烧手法,另一番风味😌烟三文鱼沙律🥗作为头盘 打开味蕾 沙律清爽 青三文鱼配埋麻酱口感很不错!蟹肉海胆松露溏心蛋好精致嘅一个菜式,蟹肉鲜甜,海胆回甘,加上松露三者结合精华都发挥出来👍👍铁板日本广岛蚝时间拿捏得刚刚好 外表非常香脆 ,𧐢味非常浓郁,外脆内软,口感有层次 加上香葱和炸蒜非常惹味😋😋活鲍鱼配蟹肉海苔酱南非鲍超大只,鱼缸即捞即铁板 ,非常Q弹 加上海苔浆,大海嘅味道,更加突出 🤩🤩法国鹅肝超级肥美,有口感,加上苹果一齐食,解腻之余更加突出其鹅肝之香浓😬😬熊本县A5和牛薄烧真系做到入口即溶,加上炸蒜两者融合得非常好,牛脂好香,牛味亦相当浓郁😝😝刺身带子豆腐鲷鱼汤汤底非常鲜甜简单加上豆腐刺身带子已经非常出色,大碗啲就好啦🤣🤣黑松露樱花虾炒饭一上台好香,饭粒粒粒分明,加上黑松露更加美味椰子雪葩椰子味香浓,口感亦非常绵滑 喜欢食椰子口味 真糸要试下😍😍每道菜都睇得出大厨嘅心思,食材高级新鲜绝对值得一试👍
特意book咗 虎铁 特色二人套餐 🥰🥰
烟三文鱼沙律🥗
作为头盘 打开味蕾 沙律清爽 青三文鱼配埋麻酱口感很不错!
蟹肉海胆松露溏心蛋
铁板日本广岛蚝
活鲍鱼配蟹肉海苔酱
法国鹅肝
熊本县A5和牛薄烧
刺身带子豆腐鲷鱼汤
黑松露樱花虾炒饭
一上台好香,饭粒粒粒分明,加上黑松露更加美味
椰子雪葩
椰子味香浓,口感亦非常绵滑 喜欢食椰子口味 真糸要试下😍😍
每道菜都睇得出大厨嘅心思,食材高级新鲜绝对值得一试👍