久唔久返工太辛苦定系OT太攰定系太需要Energy 嘅时候,就好想食一波韩式炸鸡,回覆体力好彩喺未飞到韩国嚟讲,而家多咗唔算太贵嘅炸鸡选择今次去咗朋友介绍嘅 PURADAK CHICKEN😎限定套餐 $369 2个人食 = 半半炸鸡 + 杂锦小食+2杯ADE 1个人都系 $200 留意返系饱到呕嘅份量 绝对够 3个女仔 Share 如果唔系 2个女仔食好大机会要打包﹗ 💥青阳辣椒 MAYO 炸鸡先讲我最期待嘅 🔸青阳辣椒 MAYO 炸鸡🔸食过好多间好多时唔系甜辣、酱油、就蜜糖 /芝士 , 有青阳辣椒酱真系好少见青阳辣椒系韩国好多人钟意食嘅辣椒,虽然系青BB 但辣度会比一般韩国辣椒再辣啲 Aespa <Spicy> No 1 Encore 舞台就系直接生啪呢种青阳辣椒就知韩国人有几钟意食 ﹗ 咁青阳辣椒 MAYO 炸鸡系捞咗青阳辣椒再调落蛋黄酱到蛋黄酱添加咗辣度更加开胃 同好食 青阳辣椒嘅辣味仲好香口🥹 真系几值得一试💯辣卡邦尼年糕炸鸡 另外我哋叫咗比较常见到嘅 辣卡邦尼年糕炸鸡 相对就同平时食嘅差不多 冇青阳辣椒咁惊喜味道甜甜辣辣而值得讲系2款无体炸鸡肉质够嫩 保有
就好想食一波韩式炸鸡,回覆体力
好彩喺未飞到韩国嚟讲,而家多咗唔算太贵嘅炸鸡选择
今次去咗朋友介绍嘅 PURADAK CHICKEN

杂锦炸薯
跟餐仲有配埋杂锦炸薯 有晒薯条薯格满足晒你 2个愿望
呢度啲芝士粉真系唔使钱咁落畀你
真系极重芝士味 而且薯仔炸得超好
等紧主菜𠮶阵食 饿饿哋第一啖入口会满足到嗯一声!

紫菜粉丝卷
加咗呢个粉丝卷我都劲推介 个紫菜面炸得超脆
但入面啲韩式粉丝 超软熟 热辣辣🔥
完全系代表紧外脆内软呢个字 🈵

饮品我哋叫咗[西柚 ADE ]x[柠檬 ADE ],饮落唔算太甜,
满满嘅汽泡饮落好清爽☝🏻主要系餐包 2杯个感觉几好

2个人食人均... $200 (连加1)($200 系饱到呕出嚟嘅 Level 😂 )
星期一至五晚唔使排队 多卡位坐﹗
想食炸鸡嘅谂得过