2023-10-15
味道:😋😋😋😋😋😋😋环境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑服务:😏😏😏😏😏😏😏😏😏由Mirror 嘅Alton 、Lokman 同Error 嘅肥仔开嘅泰国餐厅🍴身为镜粉就一定要去支持下💛琴晚9:00睇今日OpenRice 嘅booking 已经得返夜晚9:00(有全单九折优惠🤩),果然系人气餐厅🔥8点到咗餐厅,冇谂过原来有得walk-in !同店员讲声佢见到有位就比我同朋友早啲入去,仲帮我keep 起咗个优惠劲好🤩🥬马拉盏炒通菜 $68通菜系偏爽身嘅质地,落埋紫洋葱同红椒丝落去炒,马拉盏酱好香但又唔会好咸,风味十足😋🥩烧猪颈肉 $78猪颈肉烧得好香,每块厚薄均匀、脆边,同酸辣酱好夹😍🦀蟹肉炒饭(蟹肉、蟹子、炒蟹钳)$108有啲失望😣蟹肉得几条,而且个饭好油🛢️唔建议大家试呢个😢舖位虽细,但坐得好舒服,环境黄蓝嘅配色亦非常美观,适合三五知己、亲朋戚友聚餐😋————————————#香港美食 #美食推荐 #美食日记 #泰国菜 #泰国菜推介#镜粉#错粉 #hongkongfood #hongkongfoodie #thaifoodinhongkong #mirrorhk #errorhk #lokman #a
环境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑
服务:😏😏😏😏😏😏😏😏😏
🥬马拉盏炒通菜 $68
🥩烧猪颈肉 $78
猪颈肉烧得好香,每块厚薄均匀、脆边,同酸辣酱好夹😍
🦀蟹肉炒饭(蟹肉、蟹子、炒蟹钳)$108
有啲失望😣蟹肉得几条,而且个饭好油🛢️唔建议大家试呢个😢
————————————
#香港美食 #美食推荐 #美食日记 #泰国菜 #泰国菜推介#镜粉#错粉 #hongkongfood #hongkongfoodie #thaifoodinhongkong #mirrorhk #errorhk #lokman #alton #deegor_hkwa