2021-09-16 42 浏览
Sodam Chicken铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼好耐都冇食过韩式炸鸡,前排同朋友见到呢间韩国餐厅做紧炸鸡任食放题,只需要$128就包晒任食炸鸡同薄饼,我哋就book嚟试吓先炸鸡口味非常之多,多达十几款,包我哋喺咁多时间都唔会食厌,加上每件炸鸡都系即叫即炸,包保热辣辣脆口,蜜糖香葱芥末炸鸡非常惹味,啖啖都食到好香嘅甜甜芥末味,辣味炸鸡非常经典,同之前喺韩国食到嘅味道一样,啱晒重口味嘅大家,仲有柠檬柚子炸鸡,非常之清新,令大家食炸鸡都唔会咁漏除咗炸鸡,仲有焗鸡选择,啱晒想健康啲嘅人,我哋叫咗双重芝士焗鸡,芝士味好浓郁!另外仲有依家至hit既咸蛋黄焗鸡,超香咸蛋黄包住焗鸡,够晒邪恶,我地最钟意紫菜焗鸡,布满紫菜碎好浓紫菜味另外仲有唔少小食供应,有薯条,沙律,水冷面,饺子同埋大量前菜供应,另外饮品做紧一送一,我哋叫左士多啤梨沙冰同朱古力沙冰,热辣辣饮消暑解渴一流,90分钟真系食到好饱
Sodam Chicken
铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼