2023-12-08
呢间港式怀旧主题鸡煲火锅好好食的🔥‼️应承我呢个冬天大家一定要去😛 佢个无骨凤翼超级正 系鸡翼拆骨酿咗啲墨鱼滑🥹啖啖肉又滑又有口感⁽⁽ଘ( ˊᵕˋ )ଓ⁾⁾有好多复古港风打卡位 好似穿越咗8/90年代📸 ❣️招牌无骨凤翼酿鸡煲 $278系我心目中第一名嘅鸡煲👑 诚意推荐✨满足咗我唔想食骨又怕鞋💁🏻♀️ 呢度嘅招牌系鸡翼去骨再酿入墨鱼滑 🐓🐙 第二度好少食到 心机满分🤤 配料有好多洋葱 枝竹 同荀🧅 超夹超索味💯叫咗小辣啱啱好唔会油好香😛 加汤打边炉都超够味🍲 用瓦煲好有feel🔥❣️牛肉拼盘(细)$338超丰富的拼盘,物超所值🔥有牛舌片 手切牛肉 牛胸油 牛柏叶 牛肉粒 雪花肥牛🐄摆盘有心机 推荐手切牛肉 雪花肥牛 油花靓有肉味🐄 牛肉粒都唔会柴😛 一盘可以食晒唔同口感同肉味‼️❣️回味五香肉丁饺(6粒)$78够晒特别啦 冇想像中咁咸㖞 食落好正常🤣多肉冇菜 有啲五香肉丁嘅辣味 饺子皮薄🥟❣️花枝墨鱼滑 $98竟然有两条好抵食😍 食到一粒粒墨鱼 好弹牙😛🦑❣️丰盛杂菜拼盘 $128我全都要 ୧⃛(๑⃙⃘◡̈︎๑⃙⃘)୨⃛ 摆盘好靓 成个花束咁💐有齐我钟意食嘅娃娃菜 唐生菜 萝卜 金菇 蕃茄 爽口嘅莲藕木耳 啱晒贪心
有好多复古港风打卡位 好似穿越咗8/90年代📸
❣️花枝墨鱼滑 $98
竟然有两条好抵食😍 食到一粒粒墨鱼 好弹牙😛🦑
杂菜拼盘
❣️丰盛杂菜拼盘 $128
有齐我钟意食嘅娃娃菜 唐生菜 萝卜 金菇 蕃茄 爽口嘅莲藕木耳 啱晒贪心嘅人🥬🥕🌽 💯
❣️咸柠七 $38
❣️蓝妹 $88
呢度必点咸柠七 劲港式好少饮到咁够味嘅咸柠💁🏻♀️加上咸咸甜甜劲解腻🍋 啤酒配鸡煲火锅都正 有买二送一🍻