2025-01-19 219 浏览
朋友喺呢头返工,晏昼食过呢间餐厅几正,推介我哋试下🤗 咁岩而家餐厅做紧优惠,更加要去啦🤭冻泰式奶茶 🧋味道香浓,奶茶嘅甜味同茶香完美结合,饮落去好清新,泰奶系食泰国菜必饮😋青柠梳打 🍋‍🟩清新嘅青柠味加上气泡,饮落去好醒神,味道酸酸甜甜,适合配搭浓味重口味嘅食物,瞬间令人感觉清爽🤩细冬阴功汤 🍲 汤底浓郁带啲微辣,汤中嘅香料味道丰富,饮落去暖心又暖胃,而且仲非常开胃🤤泰式烧猪颈肉 🐖真心推介🙌🏻猪颈肉烧得够晒焦香,外脆内嫩又够爽弹,配上特制酱汁,味道更加升华,香气四溢,真系好食到停唔到口🤤泰式蒜蓉炒杂菜 🥦 杂菜炒得软硬适中,能够保持爽脆,而且蒜蓉味道浓郁,食咁多肉肉食返啲菜,咁先营养均衡😌香叶包鸡 🐓鸡肉包裹住香叶,味道独特,肉质鲜嫩,香气十足,鸡肉吸收咗香叶嘅精华,充满着浓浓嘅泰国气息😋泰式土锅 🍲 附送生鸡蛋,先将肉类裹满蛋汁,然后再放落土锅度渌,呢个系泰式火锅嘅食法,肉类吸收咗蛋汁嘅鲜味😋成个锅都比较清爽,食落一啲都唔腻😌芒果糯米饭 🥭 食泰国嘢又点少得芒果糯米饭呢🤤用上紫糯米令口感更丰富,糯米嘅香甜配上甜美嘅芒果,真系一个完美嘅结尾😋问返店员而家餐厅做紧三个唔同嘅优惠

冻泰式奶茶 🧋

香叶包鸡 🐓

泰式土锅 🍲

芒果糯米饭 🥭

问返店员而家餐厅做紧三个唔同嘅优惠:
1️⃣身份证上含有 1,6,7,8 四个字其中一个字或以上即享有以下优惠:
-1个字9折
-2个字85折
-3个字8折
-4个字75折

2️⃣下午三点后消费唔同金额,加一蚊可以有唔同嘅小食:泰式青木瓜沙律🥗手打炸虾饼🦐泰式烧猪颈肉🐖

3️⃣消费满400可以系胡忠大厦同合和中心免费泊车3小时

💡餐厅不定期推出不同优惠,关于优惠详情请向店员查询哦🩷

🤑 人均消费:~$380
🤩 推荐指数:9 / 10
📍 餐厅资料:泰鑫 (湾仔)
湾仔皇后大道东222号GARDENEast serviced apartments地下2号舖

喜欢我的食评请Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.lifestyle

#lifestyle #hklife #foodie #foodiegram #foodielife #hkblogger #hkbeautyblogger #beautykol #hkinfluencer
#hkbeautyinfluencer #hkkol #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #湾仔美食 #泰国菜 #烧猪颈肉 #泰式土锅 #泰鑫