2019-02-02 194 浏览
趁住礼拜六放假日,约埋朋友仔踩单车,真系好耐未试过喇,一踩踩到来科学园,醒起早排来科学园探朋友时嘅呢间Cafe,𠮶一日顾住饮茶,话过下次试呢间㗎。穿过上面呢条绿色长廊就来到WM Cafe的门口入咗里面,啲布置都好有过年feel,而吃嘅方面都有唔少选择于是我叫咗一个意式茄汁手打肉丸(牛肉及猪肉)意大利粉配热甘菊茶意粉卖相唔差,6粒肉丸均匀摆位,而意粉上面嘅茄汁系新鲜蕃茄所造,上面有粒粒蕃茄加上芝士粉,啖啖滋味在心头,意粉亦烟烟韧韧,绝对系正宗意大利煮法,肉丸因为手打缘故,够晒juice好吃。朋友喜欢汉堡包,佢叫嘅系巨量级安格斯牛肉(足八安士)芝士汉堡配美式粗薯条,送上来时是这样的,首先薯条大大条,亦不会太㶶,好新鲜。但为咗分享,于是切开一半,就见到汉堡包里的真章,大大二旧足料牛肉,仲有生菜,芝士,蕃茄,yammy.满意的一餐,吃完继续踩单车啰……

穿过上面呢条绿色长廊就来到WM Cafe的门口

入咗里面,啲布置都好有过年feel,而吃嘅方面都有唔少选择

满意的一餐,吃完继续踩单车啰……