2022-12-12 67 浏览
今次到左一间人气tea set打卡餐厅ATUM叹下午茶, 餐厅枱櫈, 员工制服等都系黑白色, 风格简约配搭一致, 高楼底加两边落地玻璃感觉宽躺开扬, 成个感觉就系简单舒服☺️▫️High tea set $458 for 2◾️唔一定要华丽摆设, 大盘简洁整体排列一样可以得人心, 咸甜点间格整齐分开, 等你可以好好咁欣赏佢每件作品嘅精致手工, 能够多推出多年仍然咁爱欢迎, 系有佢嘅道埋😄总共24件咸甜点, 其中热情果泡芙焦糖泡芙成个迷你版菠萝包咁好得意😆柠檬酱鹅肝脆片 柠檬酱一啲都唔酸点缀鹅肝, 就系细细件细意品尝先好食🤤香浓/柠檬/紫薯朱古力挞朱古力本身已经够甜, 几种我觉得紫薯配搭最适中最啱我口味👍🏼◾️英式松饼▫️随tea set一齐上, 建议趁热食好最👍🏼松饼松软有温度☺️加Cream同果酱酸甜点缀, 简单好食😋Tea set跟2杯饮品, 加$68可升级玫瑰香槟气酒香槟玫瑰香气, 颜色令人陶醉🌹热带水果茶 多种水果混合而成, 消暑解渴🍹

▫️High tea set $458 for 2◾️

总共24件咸甜点, 其中

热情果泡芙
焦糖泡芙成个迷你版菠萝包咁好得意😆

柠檬酱鹅肝脆片
柠檬酱一啲都唔酸点缀鹅肝, 就系细细件细意品尝先好食🤤

香浓/柠檬/紫薯朱古力挞

◾️英式松饼▫️

热带水果茶 多种水果混合而成, 消暑解渴🍹