2023-06-12
Grill ขนทอง🍢成日经过都见到呢间串烧舖头,除咗铜锣湾呢一间,佢喺兰桂坊都有一间,一咁讲,大家肯定知道佢喺边度!😆😆今次第一次嚟食,估唔到呢度嘅调味做得咁好!有机会经过大家记得嚟试吓!鸡肉串烧 🐔$18鸡肉肉质嫩滑,配埋佢哋嘅特色调味,可一可再㖞!🥰猪肉串烧🐷 $20佢哋串烧既肉类全部都腌得好入味,所以真系串串都咁惹味架!👍🏻👍🏻有机粟米🌽 $22一串有足足5条粟米仔,食咁多肉类点都要揾啲蔬菜中和下既~🔸鱿鱼须 🦑 $25非常值得推介,虽然一串嘅份量唔系太多,但系调味都做得特别好,再配埋由于本身嘅鲜甜味,值得encore再encore!💓💓💓白鳝 🐟 $68呢度嘅白鳝好得意,佢哋用咗姜葱等等嘅调味料,所以唔会有腥味,鱼肉嘅质地比较结实一啲~都几有特色~😋🔸猪颈肉 🐽 $25佢哋嘅猪颈肉系用咗泰式酱汁调味,猪颈肉非常入味,非常推介!🤤🤤💓🔸柚子海鲜沙律🥗$75柚子份量都几多,配埋木瓜沙律同虾🦐成件事感觉都几清新开胃!🤤啱晒同朋友share!青柠雪碧🥤$22 食泰国嘢一杯有青柠味嘅嘢饮,入面真系有一片片嘅青柠㗎~😌龙眼冰 🧊$25呢度嘅店员都好贴心,落单𠮶阵会问埋你,有冇需要少冰,
鸡肉串烧 🐔$18
鸡肉肉质嫩滑,配埋佢哋嘅特色调味,可一可再㖞!🥰
猪肉串烧🐷 $20
有机粟米🌽 $22
一串有足足5条粟米仔,食咁多肉类点都要揾啲蔬菜中和下既~
🔸鱿鱼须 🦑 $25
白鳝 🐟 $68
🔸猪颈肉 🐽 $25
🔸柚子海鲜沙律🥗$75
青柠雪碧🥤$22
食泰国嘢一杯有青柠味嘅嘢饮,入面真系有一片片嘅青柠㗎~😌
龙眼冰 🧊$25
呢度嘅店员都好贴心,落单𠮶阵会问埋你,有冇需要少冰,值得一赞!✅
特别推介:🔸
柚子海鲜沙律