Pici只可以walk-in, 所以复活节假期专登拣左坚尼地城分店, 谂住应该比旺区分店少啲人流, 点知都有9成满, 我地被安排坐high table位置, 虽然枱面比较窄不过就可以望到厨房工作情况😆餐厅推出左一连四日既复活节限定menu, 食weekend brunch可以加钱嗌, 一见到限定两个字就梗系要试下啦手工意粉比一般意粉硬身有咬口, 颜色呈较深既黄色. 虽然整体而言意粉本身未算好有特色, 但每碟既酱汁都非常好食, 特别系番红花忌廉意粉配青口, 因为加入左辣椒同蒜蓉令到成件事好惹味, 几乎想用埋餐前面包点意粉酱食😂之前试过姊妹店pizza project既tiramisu觉得好正, 大杯装完全满足到甜品控既要求, 今次当然要再encore啦, 果然符合返一贯水准冇失望~餐厅职员友善有礼, 周不时都主动黎倾下计睇下你有冇咩需要, 值得一赞👍🏻
2022-04-15
  • Tiramisu