餐厅: Simp.lane
资讯:

必食卡通牛乳刨冰🍧🐈隐世猫猫生酮cafe😸☕️Simp.lane (观塘)哩排朋友减肥进行紧生酮饮食,今次同朋友嚟到观塘,佢介绍咗一间又有猫猫玩,野食又健康既生酮餐厅🤭等我介绍俾大家先~入到去餐厅,气氛好温馨,店员好有礼貌,仲好亲切,知道朋友进行紧生酮饮食,仲会主动介绍生酮餐点俾我地🤗啱晒减肥人士~餐厅采用云石枱及木系设计,仲有啲花圈悬挂半空,感觉好开扬温暖🥰餐厅仲有3只猫店长,品种比较少见,三只猫都好温驯、好可爱🤭大家洗干净只手之后,就可以入去同猫猫玩🥰仲有board game可以玩添🤣✨Oreo雪糕牛乳刨冰🍧 $88一上枱,一个好可爱嘅猫头鹰公仔造型,因为我朋友钟意食朱古力味,店员帮我哋将雪糕改咗做朱古力雪糕🥰上面有两条朱古力蛋卷条条添~大大嘅眼睛系朱古力牌,而佢嘅嘴巴系迷你马卡龙😍非常推荐大家食呢度嘅刨冰,刨冰超级绵,而且系牛奶味,一啲都唔会淡,中间仲有威化饼、仲有Oreo朱古力碎碎,增加口感同层次😍不知不觉中就食晒😝由头食到落尾都系咁香浓🥹🤣黄姜鸡扒+椰菜花饭 $88再加太阳蛋🍳 +$5佢嘅黄姜鸡扒好香,大大块,外皮焦脆,一啲都唔肥腻,冇咩油脂,黄姜味好香,佢哋嘅椰菜花好饱肚,攞
必食卡通牛乳刨冰🍧
🐈隐世猫猫生酮cafe😸
☕️Simp.lane (观塘)

Oreo雪糕牛乳刨冰
✨Oreo雪糕牛乳刨冰🍧 $88
黄姜鸡扒+椰菜花饭

🤣黄姜鸡扒+椰菜花饭 $88
再加太阳蛋🍳 +$5
佢嘅黄姜鸡扒好香,大大块,外皮焦脆,一啲都唔肥腻,冇咩油脂,黄姜味好香,佢哋嘅椰菜花好饱肚,攞嚟当饭一流,完全冇负担😍啱晒生酮饮食嘅人士!佢嘅太阳蛋煎得好靓,鸡蛋味仲好香浓🤗
香煎鲜虾青酱意粉

✨香煎鲜虾青酱意粉 $98
青酱意粉好惹味,好香嘅香料味,食落好浓郁,意粉系阔条面,更加有口感!佢嘅鲜虾大大只,份量都好多,好新鲜,虾肠挑得好干净,弹牙鲜甜🤭

✨🍵抹茶鲜奶配雪糕 (跟餐+$28)
抹茶鲜奶好香,抹茶味好浓郁,面头仲有一球抹茶雪糕😍鲜奶好香甜,下次嚟一定会再叫呢杯饮品🤗

✨朱古力特饮 (跟餐+$10)
嗌咗杯热朱古力特饮,上面仲有忌廉唧花,卖相好靓😍朱古力味好香浓,配上忌廉奶味好香,整体嚟讲哩家餐厅啲饮品味道都好浓郁!好有保证😝

食物✨✨✨✨
环境✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨

🏠 Simp.lane (观塘)
观塘骏业里6号富利工业大厦11楼C号舖
2023-08-01