2019-10-12 73 浏览
身边好多朋友都有去食,而我都想食好耐啦。见今日行开中环,所以决定去试下。好彩我地早去,所以即刻有位。当然要叫个打卡必叫嘅吉列牛排啦,碟牛黎到枱上面已经非常香喷喷,食欲大增,卖相仲好靓添。佢个牛出面炸得好香口,面粉厚度啱啱好,仲可以按自己口味黎调节自己应该烧几耐,烧完之后配埋佢嘅特制酱汁黎食一流,配盐黎食都好正㗎。隔离仲有饭,上面铺满咗调味粉,好开胃!沙律同豆腐都好味! 我哋仲叫咗鸡软骨饺子做小食,饺子咬落去好脆,里面鸡软骨都好好味,配埋一齐食都好有口感,增加咗味觉层次感。而且味道方面 ,佢嘅咸味适中,好想再叫多碟呀 。咁当然唔少得要叫饮品 我哋叫咗个荔枝梳打 ,好解渴,配埋吉列牛扒一齐嚟食简直系绝配。