2020-12-17 487 浏览
四季常餐会系中环数一数二抵食,环境舒服,而食物又高质嘅茶记😎每次一到晏就,门口就会大排长龙。虽然我地唔系第一次帮衬,但系每次都觉得食过番寻味🤩价钱几亲民,胜价比绝对高过系Food Court度食~🐷叉烧炒蛋饭配秘制酱汁🐷碟饭黎到,味道闻落已经好香🤤而且颜色好靓,未食已经觉得佢值好高分👍🏻叉烧厚薄均匀同瘦身啲,食落绝对唔会韧同嚡,个人黎讲几好,因为唔会多肥膏而食到腻😁但系如果食开有肥肉嘅朋友仔就可能会觉得口感dry左啲啲~炒蛋非常嫩滑,每一啖都好容易入口😆另外佢地自己啊制嘅秘制豉油汁非常惹味,份量适中,捞饭同淋落啲蛋仲有叉烧上面,令味道份外升华😙啲酱汁唔会得个咸字,而系带左少少甜香味,所以食晒成碟饭,都无话会好口渴,不停饮水😋可能大家会觉得平平无奇,卖相唔系特别靓嘅一碟叉烧饭点解值得一po👉🏻👈🏻但系信我地,一路食,真系会一路比Like🤙🏻几细食嘅你,都有能力食晒成个饭㗎😍经过就过黎支持下啦)📍中环德辅道中88号地(港铁上环站E1出口,行大约4分钟)

🐷叉烧炒蛋饭配秘制酱汁🐷

📍中环德辅道中88号地
(港铁上环站E1出口,行大约4分钟)
叉烧炒蛋饭
叉烧炒蛋饭