2019-02-20 75 浏览
elements 戏院就黎同大家再会,去怀念下嘅时候发现旁边嘅餐厅靓左好多,呢间门面有cafe感觉,好多绿色同木材装饰,但系原来食fusion菜!店员细心介绍左个新嘅Menu!好多菜式系Pantry独家嘅!而且仲用tablet下单,方便新潮!点左2-3人份量嘅海鲜意大利饭。哗!劲多海鲜啊!龙虾、大虾、青口、鱼同墨鱼等等。新鲜香口又啖啖肉。饭有点儿硬,可能因为铁板上,比较干身。甜点是必须的!Pancake系列好多款式,用震震厚Pancake带出不同变化!试左个意大利芝士饼Pancake! 好香好浓咖啡味,附上咖啡酒糖浆同水果,真系甜到入心。Pancake厚而不滞,系超水准之作。