巴辣仔系西环开左分店啦,主打烤鱼同串烧。简直就系集中晒我嘅最爱呀😍点可以唔去试下先。佢有3款鱼可以选择嘅,我就拣左沙巴龙趸,冇乜细骨而且鱼肉紧实又嫩滑🤭我哋就叫咗BB辣,但系其实都辣下,想挑战辣嘅朋友可以试吓叫经典香辣烤鱼,佢有唔同辣度,包有一款你满意串烧我地就叫左烧茄子、烧面包同烧脆鲩鱼,茄子juicy 又够味🤭面包有厚厚嘅牛油包住脆卜卜咁,脆鲩鱼加埋调味粉又别有一番风味😜我哋仲叫咗个鸳鸯糍粑,呢个真系好好食,外边好脆入面软淋淋咁,大推🥰🥰嘢食方面,佢都有几多特色饮品架,我今次就叫左至尊手作鲜果茶同埋满杯金菠萝,2杯都系好fresh 又唔会好甜,食住烤鱼饮都几解辣架佢出而仲有个自助小料区,可以比你diy 冰粉,仲要系免费嘅。味道都唔错架🤭