悅滿軒

House of Joy
2022-08-05 92 浏览
今日自己一个游走美孚💁🏻‍♀️,行到饶宗颐文化馆💁🏻‍♀️,俾House of Joy既红砖墙同西式风格摆设同装修吸引🤩。店内装修亦都充满心思,蓝白色为主调,好有南法海边渡假感觉,一于试下佢🤩。法国冰烟三文鱼配法国鱼子酱 里考塔芝士 $158,烟三文鱼食落口感滑溜,又带有淡淡的烟熏味,再配上清香嘅鱼子酱同埋淡淡既里考塔芝士味😋,整体口感滑溜,又带有鱼子一粒粒嘅质感,配搭得超级好味👍!意大利饭配澳洲鲍鱼 海鲜汤$248鲍鱼鲜味十足,非常弹牙😍,浓浓既海鲜汤更带出左鲍鱼既鲜甜,再加上意大利饭嘅干湿恰到好处之余,又粒粒软熟分明,真系非常yummy😋。整体用餐舒适度,店员服务同食物质素都系高水准,已经推介朋友下次过黎一齐食。😉

意大利饭配澳洲鲍鱼 海鲜汤$248