2024-06-16 57 浏览
呢间喺元朗yoho 嘅 So Bangkok 餐厅有室外室内, 适合唔同类型嘅人士, 而且店员态度有礼, 又有酒吧, 同朋友一齐嚟食饭又得,嚟饮杯嘢摸下杯底就得招牌脆烟肉蟹肉粟米汤 - 汤底丰厚,粟米香甜,配上大块有咬口嘅烟肉, 感觉好creamy蟹味噌青咖哩带子意大利饭 - 青咖哩鲜香浓郁,而且配有香煎肥美嘅带子,再加上饱满嘅蟹味噌,令饭融合得刚刚好。泰式香草炒肉碎炒意粉配温泉蛋 - 香辣肉碎入味,配搭香草香气十足,加埋温泉蛋点缀,味道清新爽口。泰茶珍珠熔岩冰 - 正所谓甜品最后犒赏,珍珠软Q弹牙,配搭香浓醇厚嘅泰茶味,加埋熔岩山, 食得玩得又睇得,真系绝配!

2024-06-12