2023-12-22
今日嚟到尖沙咀食呢间六両三 天气冻冰冰想食碗热辣辣嘅台湾牛肉面🥶☺️ 好好彩早少少嚟到唔使排队 食完出嚟已经要等位啦~ 一坐低店员就俾咗个QR code我哋自己落单 睇吓Menu同其他分店有少少唔同 有啲嘢系之前未食过架🤩 落咗单好快嘢食就嚟啦😬 姜母茶 $20冻冰冰嘅天气好想饮一杯热嘅嘢饮 见到呢度新加咗姜母茶 即刻要试吓!暖笠笠好够姜少少辣 又唔会太甜 好适合而家嘅天气饮☺️ 无糖白桃乌龙 跟餐+$10白桃味好香 原个茶包 好清香好饮👍🏻 卤肉饭 $32睇落细细碗但份量劲多😋 卤肉好入味 半肥瘦啱啱好👍🏻 卤肉嘅汁加埋啲饭劲好食😬 麻辣鸭血豆腐 $48加配冬粉及红烧汤 +$15 呢个喺其他分店好似冇见过🤔 唔理啦 麻辣鸭血我至爱😍 一定要点嚟试吓~ 个汤好香 鸭血大大嚿 豆腐吸晒啲味好正 冬粉份量都唔少 好够饱😋 红烧三宝牛肉汤饭 $88冻冰冰好想食碗台湾牛肉面 估唔到呢度竟然有汤饭 即刻要试吓🤩 牛肉份量好多 全部都煮得软腍入味 配埋红烧汤 真系可以食晒成碗饭😋 溏心糖 +$12跟餐加咗只溏心蛋 好出色👍🏻 甜不辣 +$8跟餐都加咗个小食 细细份过吓口瘾 好食~ 整体嚟讲
好好彩早少少嚟到唔使排队 食完出嚟已经要等位啦~
落咗单好快嘢食就嚟啦😬
红烧三宝牛肉汤饭 $88
溏心糖 +$12
跟餐加咗只溏心蛋 好出色👍🏻
甜不辣 +$8
跟餐都加咗个小食 细细份过吓口瘾 好食~
整体嚟讲 呢间尖沙咀嘅六両三 环境好台湾 店员服务态度好 食物质素不错 真系好有去咗台湾嘅感觉👍🏻 一定会再嚟食😋