2024-01-25
放假又黎行下outlet,去番之前觉得唔错嘅banchan & cook,挂住佢地嘅炸鸡好耐!!见出左2人餐有主食两款,小食一款同甜品,另外包两杯饮品,好似几抵食咁~☀️尝吃套餐$560主食有四款可以拣,我拣左炖饭&年糕🌾五花肉玫瑰炖饭🍛五花肉煎得好靓,肥瘦均匀,炖饭口感有少少似risotto,带甜辣味,另唧上一圈罗勒酱,又香又辣🌾巴马火腿卡邦尼年糕🧀年糕口感烟韧,卡邦尼酱偏浓,配上火箭菜温泉蛋同巴马火腿creamy浓厚!🌾炸鸡拼盘🍗小食拣左炸鸡拼盘,味道可以拣3款,试左柑橘、蜜糖同洋葱。炸鸡完全唔厚粉,鸡肉嫩滑juicy,个人最喜欢蜜糖。新出嘅洋葱汁都唔错,甜甜酸几清新,一啲都唔腻🌾伯爵茶布丁牛角包窝夫🥐牛角包窝夫都系呢到必点嘅甜品!窝夫热辣辣又香脆,食之前淋上浓厚伯爵茶酱🌾月球幻影黑芝麻沙冰🍧芝麻酱加就上牛奶沙冰,如果芝麻酱浓啲就perfect,饮到尾味道较淡🌾焦糖苹果红豆沙冰🍎红豆打碎沟匀,相比黑芝麻呢款较好饮,甜番少少🤏🏻
☀️尝吃套餐$560
主食有四款可以拣,我拣左炖饭&年糕
🌾五花肉玫瑰炖饭🍛
🌾巴马火腿卡邦尼年糕🧀
🌾炸鸡拼盘🍗
🌾伯爵茶布丁牛角包窝夫🥐
🌾月球幻影黑芝麻沙冰🍧
🌾焦糖苹果红豆沙冰🍎
红豆打碎沟匀,相比黑芝麻呢款较好饮,甜番少少🤏🏻