2024-08-01
今日喺观塘APM行街,经过见到呢间食烤鱼嘅专门店,入面装修几靓,座位都坐得舒服,睇睇餐牌,都唔算太贵,所以入去试吓。我地叫咗葱葱葱明烤鱼,上枱份量都几多,店员现场将一大条葱切粒,令到成锅烤鱼更香葱味,条鱼劲大条,上面铺满非常多葱花同青椒,仲有好多粒鱼丸,鱼丸食落好弹牙,佢地用炉保温,所以食耐咗都唔会涷晒,仲系热辣辣,条鱼味道非常鲜甜,完全唔腥,好嫩滑,吸收晒d汤汁,好入味。易燃易爆小吃天团系不同类型嘅炸物,有蟹柳,四季豆,莲藕,小酥肉和菜花,每款都好似日式天妇罗咁,炸到个外皮好薄好脆,非常香口。鸡丝拌拌面拌面好惹味,酸酸辣辣好开胃,d面食落烟烟韧韧,吸收晒d酱汁,好惹味,而d鸡丝都几嫩滑。嚣张冰吉桶呢款饮品size真系超夸张,劲大桶,入面仲有柚子同柠檬,饮落酸酸甜甜,好开胃同埋解渴。正。
易燃易爆小吃天团
鸡丝拌拌面