2025-01-20
今次带左妈妈去食佢讲左好耐既烤鱼🐟呢间餐厅我之前同朋友都去食左几次,妈妈一入到去就话好香既烤鱼味,仲有新加左冒菜,成个场都好多人帮亲,食完个烤鱼连第一次食呢间餐厅既妈妈都觉得好好食,店内既设施又好舒适,服务态度都好好,成个气氛都令人觉得好舒服🌟烤鱼我地叫左清江鱼,🐟招牌香辣既小辣,呢条鱼既鱼肉比较多,d肉好厚实,下面仲有好多既配菜,有木耳,金针菇,洋葱,白萝卜等,仲可以拣少盐少油,食落去d有鱼肉系超嫩,煮到好入味,又无骨,连d配菜都煮到好入味,好好食🌟牛肉串见隔离台叫左烤串好似好吸引咁,我都叫左一串黎试下先,d牛肉系切到一粒粒去烤🥩一啖落去系成口牛油香味。D牛肉都系劲有嚼口🌟爆酱红糖糍粑我每次食烤鱼都必叫既甜品,出面系炸到好香脆,中间系用左糍粑,好烟韧,入面系红糖,一啖落去就爆晒d红糖酱出黎,超正🌟皇帝菜可以拣一份或者半份,煮完好爽脆🌟百香果寒天绿茶百香果味好重,入面仲有粒粒QQ弹弹既寒天🍹酸酸甜甜,好清爽🌟玫瑰蜂蜜成杯都系粉红色既,加左奶盖同寒天,入面有一片片玫瑰花🌹好浓郁既玫瑰香味,加上寒天同蜂蜜,又美容又清热
🌟烤鱼
🌟牛肉串
🌟爆酱红糖糍粑
🌟皇帝菜
可以拣一份或者半份,煮完好爽脆
🌟百香果寒天绿茶
百香果味好重,入面仲有粒粒QQ弹弹既寒天🍹酸酸甜甜,好清爽
🌟玫瑰蜂蜜