2023-08-13 82 浏览
川烤生蚝多蒜 $28/只呢度要讲一讲,多蒜落单系冇嘅。不过主动同店员讲都冇问题!上到黎蒜味果然比较突出,蚝都算饱满,食到满足感!青花椒麻香烤鱼 $328江团鱼、微辣哇!呢个真系不得了,小编真系推荐大家未黎过要黎试一试!黎过未食过都要黎试试😂。呢个小编真系好中意食。首先辣度叫左微辣真系唔会好辣,而麻度比较重。江团鱼嘅肉质真系好好食,结质弹牙,完全唔会干。口感真系似食紧班嘅口感唔讲笑!鱼开左边鱼骨鱼尾烤得香香脆脆,薄薄地嘅都可以咬开食埋!鱼皮烤香左厚度质感都有提升索到汁!条鱼基本系冇细骨,都系大大旧肉,小编个人真系极力推荐大家试下!口水鸡 Ayam Mala $88呢个睇下卖相就觉得唔简单,铺到密密麻麻嘅麻香辣椒粒粒,食落冇想像中嘅辣,但麻嘅后劲十足!口水鸡嘅肉质嫩滑,中间油脂啫喱都唔厚,口感几好!奶盖四李春Cheese Season $32劲钟意饮奶盖嘅小编,呢个奶盖好香滑,四季春茶味突出芒之恋人 Tropical Breese $38呢杯芒之恋人小编另一推荐,口味类似芒果奶昔,但系入边又有沙冰,再有一层cream加埋芒果雪糕,层次感非常丰富。甜味食完亦唔会口干,非常顺滑解辣!
川烤生蚝多蒜 $28/只

青花椒麻香烤鱼 $328
江团鱼、微辣

口水鸡 Ayam Mala $88

奶盖四李春Cheese Season $32
劲钟意饮奶盖嘅小编,呢个奶盖好香滑,四季春茶味突出

芒之恋人 Tropical Breese $38