2023-06-27
芝味屋 (屯门)屯门良德街11号宝怡花园地下G33A号舖惹味Cajun烩牛舌饭 $58呢个小编觉得好好食,真系要同大家分享,首先个汁唔辣嘅,质地都算稠密,有蕃茄,洋葱,香草,红萝卜,口味类似罗宋汤,但更甜更惹味,本身就好下饭。而牛舌就更出色,牛舌够厚,而火候控制岩岩好,超级软嫩。基本食完真系会上瘾!!!!!!炸德国咸猪手配薯条 $98净系睇价钱就相当平民,上碟份量亦都唔失礼,一人份量绝对够饱,而且猪手冇咁大只,火候口味都更加容易控制,猪皮脆卜卜肉都好嫩滑,配埋芥末酱减低左腻感非常好食!亦薯条份量都算几多,热辣辣,薯条亦算粗,够晒薯味。一个大男人都完全够食!!!!紫薯薯饼 $38炸酱唔会太厚,食到酥脆口感。咬开紫薯质地软糯香甜,唔需要调味酱汁亦都好突出好好食。
屯门良德街11号宝怡花园地下G33A号舖
惹味Cajun烩牛舌饭 $58