2023-09-06 59 浏览
上次黎食海鲜火锅🍲,啲海鲜非常新鲜生猛,上菜后都不停郁动,今次嘅海鲜同上次一样咁新鲜。餐厅座位阔落,侍应收碟速度好快。拣咗个至尊海鲜套餐B,汤底拣咗苹果雪梨汤锅,味道十分之香甜东瀛刺身拼盘🈶四款刺身👉🏻北寄贝、三文鱼、希灵鱼、八爪鱼🐙,我就最爱食八爪鱼,鲜甜美味澳洲龙虾海鲜盘呢个好丰富,澳洲龙虾🦞、鲜活鲍鱼、蛏子王➕大元贝都超鲜甜,肉质弹滑,真系好好食😋另外🈶六款厨师发办海鲜➡️纽西兰青口、基围虾、鲜鱿、沙白、生㓥龙趸片➕东风螺,我就最钟意基围虾,胜在够晒新鲜香滑手切牛肉呢个系薄切,食落牛味香浓,肉质嫩滑油麦菜份量够晒两个人食,口感爽甜多汁特大杯熊仔冰柠檬茶熊仔造型好可爱,好有特式,仲超大杯,差唔多有1L,味道系茶餐厅柠檬茶,好好饮,值得一试👍🏻红枣杞子桂圆茶饮落好香甜,味道比想像中嘅甜

东瀛刺身拼盘

澳洲龙虾海鲜盘

手切牛肉
呢个系薄切,食落牛味香浓,肉质嫩滑

油麦菜
份量够晒两个人食,口感爽甜多汁

特大杯熊仔冰柠檬茶

红枣杞子桂圆茶
饮落好香甜,味道比想像中嘅甜