2013-03-22 220 浏览
经朋友推介 个个都话d生蚝好食而且有我最钟意既鹅肝 决定一试预早左个几星期bk bk左530至730 因为平啲 食物款式差唔多 易bk d 但去到而且果日系平日都成场full哂行左一圈 有好多野食 生蚝 鱼生 炸物 鹅肝多士 牛扒 中式食物 汤 沙律 甜品 之后即刻排生蚝条队 好多人!1人5只 淡味到咸味 师父即场拆 好新鲜 只能说真系好好食食完两转生蚝 食下其他野牛排同鹅肝:由于佢地放系同一个炉整 2只味差唔多 唔多钟意所以食左2,3次无食烤蚝:比想象中好食 大家试下中式食物:款式唔吸引但都试左啲 味道好一般可以唔试但有个中式汤 好好饮 一定唔好错过鱼生:正正常常食完上面果d都系专攻生蚝同长脚蟹 好鲜甜 师父仲教我开长脚蟹食 哈哈so nice!!之后另一重点食物系心太软!!仲有师父即场帮客人用朱古力写字!所有朋友知道我唔食朱古力 但见咁出名所以一试食既时候仲系暖暖的 拆开左 啲朱古力即刻涌出黎 仲热的 一食 wow好松软 d朱古力可以用幼滑浓厚黎形容 友人自己食左2个 平时唔食朱古力既我都食左半个!!时间过得好快 食到饱饱但未够一阵 服务员有礼貌咁要我走因为要准备下一段时间 如果

食完两转生蚝 食下其他野
烤蚝:比想象中好食 大家试下
中式食物:款式唔吸引但都试左啲 味道好一般可以唔试
但有个中式汤 好好饮 一定唔好错过
鱼生:正正常常

之后另一重点食物系心太软!!
仲有师父即场帮客人用朱古力写字!
所有朋友知道我唔食朱古力 但见咁出名所以一试

时间过得好快 食到饱饱但未够一阵 服务员有礼貌咁要我走因为要准备下一段时间 如果可以住多阵 比我落下格就好啦!
2012-12-04
庆祝纪念