2022-08-23
我又食蟹啦,今次食呢个系加拿大肉蟹,啲肉更加多😋😋呢只蟹真系超大只,望住佢系水打横行,再拎出嚟好残忍咁样俾我食咗佢去环境坐得好舒服而且好大好光 ,同朋友食到捧住肚咁走,啲员工仲好好可能见到我食到好论尽仲帮我搣埋湿纸巾,咁窝心得唔得㗎加拿大肉蟹 $538今次唔清蒸用芝士焗,加咗个乌冬底,朋友同我都表示呢个芝士味香而且唔会好腻,劲中意将啲芝士汁混合埋啲乌冬一齐食超好食😋肉蟹啖啖肉,连啲脚位都系厚肉,最强劲就系个壳上面啲蟹膏,超级多劲邪恶,爱蟹人士要食,多到两个人食唔晒黑松露炸子鸡 $238嚟到嘅时候超级香,劲香嘅黑松露味忍唔住已经好快拎嚟食,劲足料嘅黑松露,只要你拎到少少黑松露,佢成个鸡都好入味,绝对邪恶黑松露炸子鸡,外皮好脆,唔洗点汁都好够味就黎中秋,见到佢有月饼就顺便买一盒返屋企,我觉得劲贴心既一样嘢系我发现佢盒里面有消失咗好耐嘅刀同埋叉,呢个系我细个先会见到盒里面有,突然童年回忆返晒嚟。
加拿大肉蟹 $538
黑松露炸子鸡 $238