2021-08-03
✨红磡新开外卖店🥡✨-👉🏻芋泥炒蛋铁板吐司💲35👉🏻自选便当(鲁肉饭 / 干拌面)💲55• 主食(选一款):盐酥一口鸡、古早味鸡卷• 小吃(选两款):台湾士林香肠、台南鲜虾卷、澎湖花枝丸、香芋海鲜饼• 手工特饮➕💲15:芝士奶盖绿茶、炭培乌龙珍珠奶茶〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️上次系荃湾食过一次 觉得啲嘢食味道一般但好平好抵食 对个芋泥吐司少少失望但真系好多人都话好食所以我比多次机会佢再试多次🙈点知真系好食咗好多!🤩芋泥劲滑完全冇起沙 真系拍得住系台湾食过正宗嘅芋泥吐司🥰呢个系铁板吐司所以热热地食仲好食🤤同埋芋泥味系天然甜唔会落香精味😋估唔到芋泥同炒蛋都几夹 只蛋仲炒得几滑🤤另外个两个便当都好抵食劲大份🤣味道不过不失 中意食鸡卷同香芋海鲜饼😛觉得个鲁肉饭同拌面可以多返少少汁🤏🏻嘢饮几好唔算好甜🧋总括系今次好食咗好多🙈等外卖都几快👍🏻同埋中意食芋泥嘅一定要试🥰〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️你妳 (红磡)📍红磡必嘉街103-105号宝石戏院大厦地下L号舖🔗#7eating红磡#7eating荃湾#7eating台湾菜
👉🏻芋泥炒蛋铁板吐司💲35
👉🏻自选便当(鲁肉饭 / 干拌面)💲55
• 主食(选一款):盐酥一口鸡、古早味鸡卷
• 手工特饮➕💲15:芝士奶盖绿茶、炭培乌龙珍珠奶茶
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️