2022-09-08 213 浏览
最爱的大埔旧式糖水舖(´ε` )♥♪芒果超甜 芋圆好食(≧◡≦)♪好食过许留山多多声(`▽´)。食过咁多间 觉得最正都系呢间(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)呢间由以前中学食到而家 系附近食完饭都会带下未试过既朋友黎食 好多都好评(๑`・ᴗ・´๑)==================👅 芒果忌廉西米捞 ($32)‼️推介 另加左芋圆($8)‼️呢啲既芋圆真系好好食 好烟韧!而且落左忌廉觉得好食过冇落😛(虽然好有罪恶感)👅 芒果小丸子捞($34)好钟意食小丸子~呢间仲要食极都仲有 烟烟韧韧正啊(´ε` )==================⭕️呢到啲芒果真系好甜好好食 芒果甜品冇得输!⭕️仲有芋圆 觉得系数一数二好食der(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)食落仲有啲芋头粒粒 又烟韧⭕️份量好多!食极都仲有芋圆西米同小丸子(≧◡≦)⭕️另外唔想忌廉 都可以加花奶(+$2) 都好正~❌呢到甜品都偏甜🌟所以唔钟意太甜既可以叫少甜🌟❌果日食既芒果比较细旧 份量少。▫️味道:4/5 ((尤其钟意食芒果/芋圆既可以去试试服务:3.5/5环境:3/5回头率:5/5 ((芒果芋圆迷系大埔每次必食!人均:<$50▫️📍好好甜品 (太和)太和美新
最爱的大埔旧式糖水舖(´ε` )♥
♪芒果超甜 芋圆好食(≧◡≦)♪
好食过许留山多多声(`▽´)

食过咁多间 觉得最正都系呢间(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
==================
👅 芒果忌廉西米捞 ($32)
👅 芒果小丸子捞($34)
==================
⭕️呢到啲芒果真系好甜好好食 芒果甜品冇得输!
⭕️份量好多!食极都仲有芋圆西米同小丸子(≧◡≦)
⭕️另外唔想忌廉 都可以加花奶(+$2) 都好正~
❌呢到甜品都偏甜🌟所以唔钟意太甜既可以叫少甜🌟
❌果日食既芒果比较细旧 份量少

▫️
味道:4/5 ((尤其钟意食芒果/芋圆既可以去试试
服务:3.5/5
环境:3/5
回头率:5/5 ((芒果芋圆迷系大埔每次必食!

人均:<$50
▫️
📍好好甜品 (太和)
太和美新里5号美菱居地下B号舖