2017-01-10 322 浏览
黎开呢头探朋友,朋友带左我黎食车仔面入到去有大大个餐牌响度,仲有好大个开放式厨房,啲野食仼你拣。一入去就可以讲低食啲咩,然后坐低一两分钟就有得食。超快就有得食,肚饿嘅时候去岩哂!叫左豆卜 猪肠 汉堡扒 芝士肠 米粉,汤底要辣嘅匙羹上面𠮶啲系辣酱嚟嘅,可以捞匀佢黎食又得就咁点都得。我将佢哋捞匀左佢地嚟食个汤底即时已经深色左。食落唔系好辣,但就等捞匀左都仲饮倒汤底好清甜嘅萝卜味。最岩就系攞啲豆卜吸哂啲汤佢。块汉堡扒咬落林林地冇平时响百佳果啲咁实肉,个口感好唔同好特别。佢食落冇果啲咁咸,感觉上冇咁济。个猪肠真系唔系讲笑,真系几好食!条猪肠超级肥,咬咬落好烟韧而且中间仲好林好多肥肉好好味。食落仲有好入味嘅卤水味!呢个系冬菇 牛丸 芝士肠 鱼皮饺 清汤汤底。啲冬菇煮到超能咬落去好多汁,个味好出。啲芝士肠入面超多芝士,好在冇煮到超热,如果唔系实烫亲嘴。啲牛丸超大粒,一啲都唔硬,咬落林林地,冇牛筋,绝对唔会痴牙。啲食物真系上得好快而且又唔差,36蚊4𩠌真系好扺,已经好耐冇见过又扺又有质素嘅车仔面!
黎开呢头探朋友,朋友带左我黎食车仔面
一入去就可以讲低食啲咩,然后坐低一两分钟就有得食。
超快就有得食,肚饿嘅时候去岩哂!
叫左豆卜 猪肠 汉堡扒 芝士肠 米粉,汤底要辣嘅
匙羹上面𠮶啲系辣酱嚟嘅,可以捞匀佢黎食又得就咁点都得。
个猪肠真系唔系讲笑,真系几好食!
呢个系冬菇 牛丸 芝士肠 鱼皮饺 清汤汤底。
啲冬菇煮到超能咬落去好多汁,个味好出。
啲芝士肠入面超多芝士,好在冇煮到超热,如果唔系实烫亲嘴。