2024-03-02
.荃湾嘅古今系同朋友谂唔到食咩就会去食嘅餐厅,十分推荐!!!价钱合理,而且选择多🤓..金龙卷 98每次都一定要点嘅金龙卷💁🏻♀️用上了三文鱼、cream cheese、炸虾做成嘅反卷😆炸虾同样好香脆,一定系新鲜炸起,再卷的,每次都一定要叫呢一个!!🧡..蜘蛛 96系用软壳蟹、牛油果、蟹柳、青瓜做成嘅卷😆,估唔到包住左嘅软壳蟹都仲好香脆👍🏻🤓..龙卷风沙律 76有蟹子、蟹肉、中华沙律、生菜、各款沙律菜,夹成不同口感,蟹子嘅爽脆,配上蟹肉嘅肉丝,口感好丰富🧡👍🏻..芝麻鸡翼 38好新鲜,好香脆🤓..味淋鱼干 68新鲜烧,等嘅时间比较耐,最后先到,但比我平时自己烧为好,烧得刚刚好,面层又涂了一层蜜糖🍯..地址:古今二 (荃湾千色汇I) (荃湾) @citywalkhk @sinoclub 荃湾众安街68号荃湾千色汇I 3楼3013号舖..
荃湾嘅古今系同朋友谂唔到食咩就会去食嘅餐厅,十分推荐!!!
价钱合理,而且选择多🤓
金龙卷 98
蜘蛛 96