2024-10-12 0 浏览
为咗庆祝Mummy生日,我带佢嚟呢度食铁板烧,Mummy食完之后特别开心,带佢嚟呢度食真系物超所值。餐厅入面嘅装饰都好有品味,服务生亦都好亲切,系一家高水准嘅日式餐厅。我哋食咗赘沢铁板烧套餐,以下就系呢个套餐所提供嘅美食。首先系牡蛎,味道非常新鲜,每一口都可以感受到咸鲜味。之后食鱼子酱,新鲜嘅鱼子酱入口即溶,带有少少腥味同咸味。再之后食咗白象拔蚌,味道鲜甜,充满海水嘅咸香味,口感爽脆利落。再嚟就系爱尔兰蛏子,味道鲜美,口感丰富,软硬度适中,汁多香醇。之后系澳洲龙虾,味道甘甜,肉质松脆,口感十足,相当新鲜搭配佢哋特制嘅酱汁,一流。再嚟法国鹅肝,口感细致,肉质细腻嫩滑,味道鲜甜,散发著独特嘅醇厚香气。然后系和牛薄烧,浓郁和牛味,每一口都可以感受到肉汁嘅鲜美。最后仲有和牛炒饭,饭粒都充满咗和牛味,搭配煎蛋味道一流。成个套餐令人食得非常满足,真心推荐大家嚟呢度品尝。

最后仲有和牛炒饭,饭粒都充满咗和牛味,搭配煎蛋味道一流。
成个套餐令人食得非常满足,真心推荐大家嚟呢度品尝。